11 Mart 2016 Cuma

Scotch-Brite Mikrofiber Yer Temizlik Sistemi (Scotch-Brite Microfiber Mop XLarge)

Ay hiç öyle aşırı titiz, temizlik hastası bir insan değilim. Her gün ellerimle yerleri sileyim filan hiç benlik değil 😩 Tabi böyle deyince ıyy ne pasaklı kız demeyin şimdi 😮 Kendime göre gayet temiz bir insanım özellikle mutfak konusunda hijyene çok fazla önem veririm 😤 Demek istediğim canımın kıymetini biliyorum, çılgınlar gibi kendimi paralayamam temizlik için. Bu yüzden de nerede işimi kolaylaştıracak ürünler var hemen arar bulurum. Bu aralar favorim "Scotch-Brite Microfiber Mop XLarge."



       Her türlü zeminde ( parke, marley, fayans...vs ) ıslak veya kuru olarak kullanılıyor. Bu güzel ürün, o klasik ürünler gibi saçları, çöpleri oradan alııp başka yerlere savurmuyor. Mikrofiber bezi sayesinde saçı, çöpü, kılı, tüyü fıstık gibi topluyor. Ohh 🙌
       Saplı aparatın üstünde bezin sabit kalmasını sağlayacak tırtıklı yüzey bulunuyor.




      Bu sayede mikrofiber bez temizlik yaparken hiçbir pozisyonda aparattan çıkmıyor. En güzel yanı da sapı 360 derece döndüğü için dip köşe her yere rahatça girip temizliyor.


      Valla bu mop benim gerçekten çok işimi gördü. Uzun sopası ve geniş silme yüzeyiyle mobilyaları hiç çekmeden altlarını rahatça siliyorum. Banyo fayanslarını 5 dakikada pasparlak yapıveriyorum.


       Her türlü deterjanla kullanabilirsiniz. Temizliğiniz bittiğinde mikrofiber bezi ister makinede yıkayın ister elde yıkayın. Ben bu mopu 3 ay önce aldım ve 3 aydır mikrofiber bezde hiçbir yıpranma olmadı. Yedeğini tüm marketlerden ve internetten satın alabilirsiniz. Ben bu ürünü almadan çok araştırdım. Bu mikrofiber yer temizlik sistemlerinde en beğenilen ve memnun kalınan marka Scotch-Brite, yine de diğer markaları denemediğim için kötülemek istemem. Scotch-Brite'ın bu ürün dışında birçok ürünü var, zamanla onları da deneyip yorum yapacağım. Ben bu ürünü 40 TL civarı fiyata ( tam hatırlamıyorum, yalan olmasın şimdi ) Migros'tan satın almıştım. İyi temizlikler 🙋

4 yorum:

  1. Size güvenip bende aldım çok memnunum teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmanıza sevindim, güle güle kullanın 😊

      Sil
  2. yapışkanlı bu ürün ıslanınca ayrılmaz mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın çok geç yazıyorum, cırt cırtı düzgün yapıştırdığınızda çıkmıyor.

      Sil