16 Ocak 2017 Pazartesi

Watsons Treatment Wax Macadamia Yağlı Saç Maskesi | Mervia's World

Saçlarımı uzun zamandır kimyasal hiçbir maddeye maruz bırakmadığım halde sertleşti, döküldü, resmen arap saçı gibi birbirine dolanmaya başladı. Saçlarımı açamadığım için sinirlenip kaç topak saç kestim bilseniz..

Ta ki bu maskeyi kullanana kadar...
Ben bu saç maskesine ba-yıl-dım ❤


Bu arada saçlarım yağlı ama uçları yıpranmış olduğu için kuru. Yağlı saçlar için olan şampuanlar nedense bana yaramıyor. Ben de yıllardır bazen ara vererek Head & Shoulders'ın badem yağlı kuru saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun süreli kullanımda bana kepek yapmayan tek şampuan çünkü..

Watsons'un saç maskelerini genel olarak öneriyorlar. Ben de daha önce bir çeşidini kullanmıştım, memnun kalmıştım ancak hangisiydi şu an hiç hatırlamıyorum. Ben gittiğimde arkasını okuyarak Watsons'un bu macadamia yağlı saç maskesini satın almaya karar verdim ve saç kremi olarak kullanmaya başladım ve 1 aydan fazladır kullanıyorum.

Bu maske aslında kuru saçlar için ama benim yağlı ve yıpranmış saçlarıma çok iyi geldi ve yağlandırmadı. Saçlarım artık ipek gibi, parlak ve kolay taranıyor. Saç diplerim problemli olmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. Koyu krem gibi bir kıvamı var bu sayede saçınıza güzelce yedirebiliyorsunuz. Ayrıca inanılmaz güzel kokuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum 🎀

Sevgiyle kalın 😍👋

4 yorum:

  1. Benim de saç diplerim yagli deneyebilirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç diplerinizin 3-4 parmak altından uçlarına kadar uygulayın, sevgiler 😄

      Sil
  2. Benimki kuru sanırım :( Dipler Benim dermotoloğ yolları gözüktü gibime geliyor :( Çok fena saç diplerim bir kenara not alayım önerinizi teşekkür ederim paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de saç diplerim fena durumdaydı. Head&Shoulders'ın badem yağlı şampuanı ve saç kremi olarak bu maske çok işe yaradı, sevgiler ;)

      Sil